Услови за достава

V-TAC Europe има склучено договор со големи транспортни компании со една цел- да им понуди на своите клиенти и партнери брза, ефикасна и евтина испорака до секоја дестинација во Европа. Нудиме брза испорака по воздушен и копнен пат..

Сите производи се добро и внимателно спакувани во V-TAC брендирани кутии.

Вашата нарачка може да биде поделена во повеќе пакети, што значи дека вашите пакети може да пристигнат во различно време.

* Кога стоката е испорачана, ваша должност е да ја проверите содржината во однос на испратницата и да се осигурате дека не е настаната штета при транспортот. Доколку содржината не е точна или настанала некаква штета при транспорт, ваша должност е да го забележите ова на испраницата и да ги известите вработените на V-TAC што е можно поскоро.

Трговски налози

Нарачки направени преку трговскиот тим подложат на променливо време на испорака. Погрижете се деталите за испорака да бидат јасно договорени со вашиот продажен агент преку е-пошта или телефонски.

Враќање & Замени

Please read our Return Policy by clicking here. If this does not help you with your query please email our customer services team at office@v-tac.eu and we will be happy to help.