Roadmap 2023

Преземете го нашиот каталог Roadmap 2023.

Каталог Q1 2024

Преземете го нашиот целосен каталог.

Соларни Системи

Преземете го нашиот каталог.

LED чипови SAMSUNG

Преземете го каталогот.

Videos

magic-strip-thumb.jpg

Color chasing Strip lights

portable-power-stations-range.jpg

Portable Power Stations Range from V-TAC

11514-installation-video.jpg

How to Install V-TAC Single Phase Hybrid Inverters

За клиентите

V-TAC Designer

DIALux

V-TAC е официјален партнер на DIALux, при што фајловите за истиот можете да ги најдете во самиот DIALux, во каталозите, или да го превземете V-TAC DLIALux (IES/LDT) од копчето подолу и лесно да пристапите до повеќе од 1200 V-TAC производи при креирањето на вашите нови дизајни.

Преземи DIALux
Централна канцеларија

Централна канцеларија

Центалното седиште опслужува само компании кои се занимаваат со трговија на големо. Ако сте заинтересирани за малопродажба, ве молиме контактирајте ги нашите продажни салони или дистрибутери.

Контакт
Presence in 70 countries

Присуство во 70 земји

Moving towards sustainability

Нашето патување досега...

0
$ Промет
0
Канцеларии
0
Вработени
0
Производи